14 Feb
14Feb

Протягом багатьох років у селі Хімчин проходить турнір з волейболу серед шкільних команд, присвячений Дню Святого Валентина. Попри непередбачувані обставини, не став винятком і 2023 рік.
14 лютого у спортивному залі Хімчинського ліцею "Інтелект" зібралися волейбольні команди, щоб вибороти право називатися чемпіонами. До участі у змаганнях приєдналися чотири команди нашого району.
Учасниць турніру вітали директорка ліцею Валентина Розвадовська та заступник сільського голови села Рожнів Роман Матейчук.
Незважаючи на невелику кількість команд, битва була запеклою. Особливо видовищною вийшла гра команди села Кобаки з гостями з села Рожнів. Битва дивувала неочікуваними поворотами. Нікому не хотілося програвати. Та все ж таки команда Рожнова виборола першість.
Друге місце завоювали гості з села Кобаки. Третіми фінішували волейболістки зі Старих Кутів. Четверте місце посіла команда юних спортсменок Хімчинського ліцею "Інтелект" (тренер Василь Вальчик). Є велика надія, що незабаром хтось з цих дівчат забере золото на районних змаганнях.
Кращими гравцями турніру визнали Підлетейчук Софія з села Хімчин, Угринюк Тетяна з села Старі Кути, Кричун Романа з села Кобаки і Волощук Євгенія з Рожнова.
Дякуємо всім учасникам та гостям нашого ліцею за допомогу в організації волейбольного турніру. Ми разом формуємо спортивні тренди.
✏️Автор: учениця 6-Б класу Хімчинського ліцею "Інтелект" Атаманюк Софія

Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.