10 Apr
10Apr

Запрошуємо всіх учнів та учениць загальноосвітніх навчальних закладів Івано-Франківської області приєднатися до нашого захопливого конкурсу малюнків! 

Тема конкурсу - "Як подолати булінг?" - це ваш шанс висловити свої почуття та ідеї через мистецтво! Чому варто взяти участь? Окрім можливості виграти призи та отримати визнання за ваш талант, ви також зможете внести свій внесок у боротьбу з булінгом та підтримати іншихНе пропустіть свій шанс стати частиною цікавого проекту та висловити свої думки через мистецтво!

 Подайте свій малюнок до 12 квітня (включно). Зробити це можна у цій формі https://forms.gle/FtWFFLDV4S1Zf17RA 

Тематика малюнків має стосуватися однієї з наступних тем:

"Дружба та підтримка": Зобразіть сцену, де один друг/подруга допомагає іншому другу/подрузі відчути себе безпечно та захищено від булінгу.

"Мирне врегулювання конфлікту": Покажіть, як діти можуть вирішувати конфлікти без насильства та з використанням мирних методів спілкування та взаєморозуміння.

"Сила спільності": Зображення групи дітей, які об'єднуються, щоб підтримати одне одного та виступити проти булінгу.

"Прийняття різниць": Представлення ідеї, що кожна людина унікальна та має право на повагу незалежно від своїх відмінностей.

"Будь собою": Малюнок, який показує, як важливо бути собою та вірити в себе, незважаючи на тиск оточуючих чи можливий булінг.

Конкурс малюнків відбувається в межах ініціативи “Стоп булінг”, яку організовує ГО "СТАН". За результатами конкурсу буде обрано трьох переможців, які отримають цінні подарунки.Ініціатива “Стоп булінг” реалізується за підтримки Освітнього Дому прав людини - Чернігів, Human Rights House Foundation та проєкту ESU.Проект ESU / Програма «Стійкість» реалізується Фондом домів прав людини у консорціумі громадських організацій на чолі з ERIM International, у партнерстві з Фонд Східна Європа, Human Rights House Tbilisi, Беларускі дом правоў чалавека імя Барыса Звозскава та Black Sea Trust for Regional Cooperation за фінансової підтримки European Union in Ukraine.


Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.