04 Dec
04Dec

Напередодні Дня Збройних Сіл України в Хімчинському ліцеї "Інтелект" стартував "Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ". Розпочався день з анонсу заходів , які дітися впродовж тижня , а згодом учасники освітнього процесу долучилися до флешмобу під голосом "Вдячність і шана незламним."
🟢🔵⚫️🟡⚪️Кожний день тижня відповідає певному кольору, який символізує різні аспекти життя в умовах війни:

🟢Перший день - зелений колір. Тема «Незламні війни". 🔵Другий день
кольорового тижня - синій колір, що означає "Низький уклін матерії за сина" . ..." Він символізує шану матерів героїв за синє небо!
⚫️Третій день - чорний колір. Тема «День пам'яті полеглих героїв".
🟡Четвертий день - жовтий колір, що символізує "Діти-майбутнє України".
⚪️П'ятий день - білий колір - так діти символізують світ в Україні.
Ми вдячні нашим відважним українським воїнам, які стали символом гідності, кожен з них подвиг, повставши проти несправедливості, віддаючи своє життя!💙💛
✏️Текст: Марія Луканюк, учениця 9-А класу.

📸Фото: Христина Будзуляк, учениця 9-А класу.

 

"Низький уклін, матері за сина!"

Завершився другий день "Кольорового тижня вдячності ЗСУ" в Хімчинському ліцеї. Цей день відповідав блакитному(синьому) кольору -символу неба.Сьогодні учні створили янголів-оберегів для воїнів та звернулися словами подяки до матерів наших воїнів. "Низький уклін ,матері за сина!"

"День пам'яті полеглих захисників"

У День Збройних Сил України в Хімчинському ліцеї вшанували пам'ять полеглих захисників запаливши "Свічку пам'яті "🕯️.Вічна пам'ять загиблим, слава і честь живим захисникам!

"Діти - майбутнє України"

Четвертий день Кольорового тижня в ліцеї пройшов під девізом: «Діти – майбутнє України» Колір дня -жовтого.Написання побажань на соняшниках та прикріплення їх на плакаті «Бажаю тобі Україно моя!»

"Хай буде мир"

"Хай буде мир" ,такими словами в ліцеї завершився "Кольоровий тиждень вдячності ЗСУ"... Спільна молитва за мир ...Нехай слова, які промовляли діти , будуть почуті і в Україні якнайшвидше настане МИР!

Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.