31 Mar
31Mar

Сьогодні, 31 березня 2023 року, відбувся І Зліт юних дослідників - краєзнавців Гуцульщини «З наплічником і любов’ю в серці по Гуцульщині».
Хімчинський ліцей «Інтелект» представляли Арсенюк Володимир з науковою роботою «Патріарх української духовності (світлій пам’яті Патріарха Київського і всієї Руси-України Володимира (Василя Романюка))», керівник Валентина Федчук та Дзвенислава Розвадовська з дослідженням «Характерні особливості хімчинських сорочок», керівник Любов Кіщук.
І Володя, і Дзвенислава здобули 🥇1 місце в своїх номінаціях!👏👏👏
Вітання учням та слова вдячності вчителям за їх професійність!
А ось і відгуки наших учнів⤵️


Нещодавно я захищав свою наукову роботу при Малій академії наук України, а сьогодні- на Зльоті юних дослідників-краєзнавців Гуцульщини. Це стало для мене неабияким досвідом, побачив як працюють інші діти, як захищають свої наукові роботи. Був вражений відповідями деяких дітей та справедливими оцінками суддів. Вдячний своєму керівнику ,Федчук Валентині Василівні, за таку можливість. Саме вона підготувала, підтримувала та допомагала мені до кінця. Сподіваюсь, що в майбутньому набуті тепер навички обов’язково знадобляться мені!
З повагою,Володимир Арсенюк


Мені випала честь взяти участь у Зльоті юних дослідників-краєзнавців Гуцульщини та захистити свою роботу, дослідження, над яким, справді, було цікаво попрацювати.Такий досвід у мене вперше, але я надзвичайно вдячна своєму наставнику, Кіщук Любові Василівні, яка підтримувала та вказувала мені правильний шлях. Завдяки цьому проєкту, я побачила наскільки обдарована молодь Гуцульщини(мої ровесники), познайомилася з талановитими людьми з яких варто брати приклад і, так само, передавати нашу історію нащадкам. Я впевнена, що набуті знання обов'язково допоможуть у створенні нових проєктів, підкоренні освітніх вершин. Я переконалася, що в подібних заходах потрібно брати участь, адже це розширення свого світогляду, ідентифікація себе як УКРАЇНЦЯ.
З повагою, Дзвенислава Розвадовська

Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.