21 Nov
21Nov

День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене на честь початку революції. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам'ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої цінності: свободу, демократію.

  Сьогодні у фоє ліцею відбулася загальношкільна хвилина мовчання, приурочена Дню Гідності та Свободи. Учнівське самоврядування підготувало короткі повідомлення присвячені подіям 2013-2014 років, презентувавши їх на лінійці.Також, у фойє ліцею презентована виставка книг приурочених цьому дню. Кожен бажаючий може підійти й ознайомитись, прочитати й віддати шану полеглим за свободу України.

 Ми продемонстрували всьому світові, що готові боротися за своє цивілізоване європейське майбутнє. У День Гідності та Свободи ми згадуємо події, які були пройдені на нашому шляху європейського розвитку, і людей, чия відвага вплинула на хід історії. У нас одна мета - розбудова демократичної, незалежної та економічно сильної країни. І ми щиро віримо в те, що разом її досягнемо!

Автор: Марія Луканюк, учениця 9-А класу

Фото: Анастасія Романчич, учениця 11 класу

Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.