29 May
29May

Благодійні змагання в Хімчинському ліцеї "Інтелект"🏋‍♀
Cool Games - це унікальний український проект, який проводиться Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, покликаний сприяти створенню цікавих та яскравих уроків фізичної культури та масово залучає учнівську молодь до рухової активності.
29 травня у Хімчинському ліцеї "Інтелект" відбулися змагання родини ліцею "Спорт єднає всіх", у якому брали участь вчителі, учні, батьки та технічний персонал.Капітанами команд були:Підлетейчук Роман- від батьків,Каюк Петро -від технічного персоналу,Оленюк Мирослав-від педагогічних працівників,Семчишин Євген- від учнів.Судді :Лисак Наталія,Кіщук Галина,Граб Галина,Будзуляк Микола.Жюрі:Підлетейчук Юрій,Каюк Марія,Каюк Галина Розпутняк Владислав,Голова жюрі : Розвадовська, Валентина Михайлівна.Перед початком змагань дівчата танцювальної студії "Elissa" провели розминку, що підняло настрій всім оточуючим.Всього було проведено 8 естафет: "біатлон 2", "біатлон 3", "гулівер", "дід Мазай і зайці", "класики", "конвеєр", "переправа", "змійка". У кожній з них жюрі та судді обирали команду, що перемогла. За результатами балів команда учнів- І місце, команда технічних працівників- ІІ місце, команда батьків- ІІІ місце і команда вчителів посіла IV місце. Кожна команда нагороджена грамотами та солодким призом. Всі учасники естафети "Cool Games" надзвичайно показали свої вміння та навички в спорті, а головне донесли публіці мету змагань: мета заходу- популяризація спорту та здорового способу життя, обʼєднання учасників освітнього процесу задля тісної співпраці в дружній атмосфері!
« Ніщо так не згуртує дітей, батьків, працівників ліцею, як спільні діі, переживання, вболівання один за одного.Сьогодні ми в повній мірі відчули це!Наша справа- благородна, адже зібрані 18 209 грн підуть на допомогу ЗСУ.Наша справа - потрібна,адже хто як не батьки та вчителі покажуть дітям, що СПОРТ- ЦЕ КРУТО!»- каже директор ліцею- Розвадовська В. М.❤️✏️

Автор: Марія Луканюк, учениця 8-А класу

Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.