24 Apr
24Apr


Сьогодні учні Хімчинського ліцею "Інтелект" представляли Рожнівську ТГ на ІІ етапі творчого патріотично-мистецького конкурсу, проведення якого ініціювала голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. Захід відбувався у Будинку культури в місті Косів.Мета такого конкурсу - посилення національно-патріотичного виховання, підтримка талановитих дітей та сприяння психоемоційному розвантаженню.Команди-переможці кожної ТГ Косівського району представили журі проєкт про героїв із рідного краю, власний логотип та композицію патріотичної тематики, яка поєднувала в собі елементи театрального, вокального, хореографічного напряму. Учнівські колективи старанно підійшли до поставленого завдання і продемонстрували свою майстерність на сцені. Кожен старався якнайкраще зіграти свою роль і донести глядачу головну мету - ми єдині! Підбивши підсумки, журі оцінили учнівські колективи таким чином:
«Міцні духом» Стопчатівського ліцею Яблунівської селищної ради
«Воля соколина» Тюдівського ліцею Кутської селищної ради «Незламні» Яворівського ліцею
«Гуцульщина» Косівської міської радиПодяки за активну участь у ІІ етапі обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» отримали команди
«Україна в моєму серці» Брустурського ліцею Космацької сільської ради, а також
«Сила сердець» Хімчинського ліцею «Інтелект» Рожнівської сільської ради.
Учні нашого ліцею щиро вдячні за можливість представити свою громаду на районному рівні. Також щиро вдячні своїм наставникам В.М. Підлетейчук та С.В. Підлетейчук, які допомагали готуватися до конкурсу і приклали чимало зусиль Ми - нація сильних, талановитих, співучих та вільних людей, творчість яких не здатна знищити навіть війна. В складний час для нашої Батьківщини, маємо бути сильними та згуртованими, допомагати один одному, продовжувати жити, творити та робити все для перемоги!Пам'ятаймо, серцем єдиним, ми - Україна!
Софія Атаманюк, учениця 7-Б класу
Анастасія Пітиляк, учениця 8-Б класу

Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.