25 Apr
25Apr

«Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги
Сьогодні у м.Косів відбувся ІІІ етап змагань з баскетболу та черлідингу. Тут вже визначили переможців серед закладів освіти району.
Розпочали захід виконанням гімну України та хвилиною мовчання. Діти, вчителі та гості змагань вшанували пам’ять всіх захисників, які загинули за нашу з вами свободу.
За титул найсильніших баскетболістів боролися команди із Хімчинського ліцею «Інтелект» Рожнівської сільської ради, Старокутського ліцею Кутської сільської ради, Косівського ліцею імені Я. Мудрого Косівської міської ради та Яблунівського ліцею імені І.Франка Яблунівської селищної ради.
Баскетбольні ігри пройшли в запеклій боротьбі, проте в дружній атмосфері та з яскравими емоціями.
«Золото» виборола команда Косівського ліцею імені Ярослава Мудрого, «срібло» - у баскетболістів Старокутського ліцею, бронзові медалі завоювала команда Хімчинського ліцею «Інтелект».
Поміж запеклих ігор юнаків, виступали команди черлідерок. Дівчата представляли свої громади і показали феєричне шоу. Кожна з команд ретельно підготувалася: синхронність рухів, підтримки, складна хореографія та музичний супровід.Підбивши підсумки, журі оцінили команди таким чином:
І - Косівський ліцей імені Ярослава Мудрого
ІІ - Хімчинський ліцей «Інтелект»
ІІІ - Космацький ліцей імені Омеляна Ковча
Переможців та призерів нагородили тематичними грамотами, медалями та кубками в.о. голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак, заступник Косівського міського голови Володимир Петричук та директор Косівського ліцею №2 імені Михайла Павлика Богдан Фокшей.
Дякуємо всім учасникам за наполегливість, любов до спорту та активний спосіб життя!Віримо, що це лише початок нових досягнень на спортивному Олімпі! Разом переможемоСофія Атаманюк, учениця 7-Б класуАнастасія Пітиляк, учениця 8-Б класу#scl_ivano_frankivskregion #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl 

Коментарі
* Електронний лист не публікується на веб-сайті.